22:03
01.sep.2010
Justin Bieber - EN GANG FOR ALLE!

Denne gutten har aldri vært oppe til diskusjon på denne bloggen tror jeg, men en gang for alle må det diskuteres og glemmes. Stakkars gutt, hva har han gjort galt. Det er jo så mange som hater han?


Altså, han er ganske ung, han har mer suksess enn de fleste noengang vil få, er det det som gjør at så mange misliker han? Er det fordi han får flere damer enn deg? Er det fordi du ikke får han?
Jeg ser en grønn missunlighet fra enkelte personer når de snakker om denne Justin Bieber, som har skapt Bielibere og Bieber Fever. Ja, det er jo litt for mye fokus på han. Men det er jo for mye fokus på alt som er populært.
Flertallet bestemmer at han skal være populær, det er jo nesten som i et demokrati.

Gutten har flaks med utseende og stemme, han har fått være med de store gutta og spille inn kjent låt etter kjent låt. Men han skaper jo det meste selv. Det er han som synger, det er han som har mediepress hele døgnet, og umulig kan leve noe særlig normalt liv. Jeg misunner han ikke livet som en så stor kjendis, og pengene følger med det som skjer i den bransjen, men penger er ikke alt for meg i allefall.


Men hva mener dere er grunnen til at så mange ikke liker han? Det er greit at de ikke hører på det han lager, men man trenger jo ikke rakke ned så jævlig.. Det blir for dumt.
Eller hva?

jeg syns synd på han. De som erter han er bare misunnlige, fordi han har oppnådd sukses. Og som alle kan se han er faktisk en GUTT..!!!! : ) Jeg digger sangene hans jeg!

Skrevet av: Jannike og Cecilies
01.sep.2010 22:06

Bra skrevet! Er kjempeenig. Har igrunn ingen formening om hvorfor alle liker han jeg.. Eller motsatt da. Jeg elsker sangene hans, jeg så! Men ikke hele han akkurat.. Aner ikke hvorfor, jeg bare ikke gjør det.

Skrevet av: Anna
01.sep.2010 22:06

Jeg har ingenting i mot han! Synes ikke han er så kjekk eller søt som folk sier, det er mer stemmen som gjør han søt! Mange av de jeg kjenner mener han er homo på grunn av den lyse stemmen og at han hele tiden skal dumme seg ut!

Skrevet av: maddie
01.sep.2010 22:06

Jeg elsker han <3333333333 min fremtidige mann <333 Ok, kanskje ikke. Men det er utrolig umodent å hakke ned på han ( og andre ) de har ikke gjort den personen en dritt, så hvorfor gjøre han noe liksom?

Skrevet av: Stine Haugan - kommenterer tilbake
01.sep.2010 22:06

Han er jo så søøt =) folk e bare missunlige! Han er jo døds flink til å synge, husker før han ble kjent, så var jeg inne på youtube og var det noen som filma han heime når han sang chris brown- with you, la ut linken på nettby også!

Skrevet av: Susanne Gaupeland
01.sep.2010 22:07

Ja det blir jævlig dumt å rakke ned på han... assa hvis dere ikke liker Justin Biber, så drit i å rakk ned på han da hold det inne!!

Det er min mening da :)

Skrevet av: yeey1996
01.sep.2010 22:07

elsker han <3

Skrevet av: theresehaugen
01.sep.2010 22:07

Eg synst han er skikkeleg skjønn! Hadde en drøm om han i sommerferien om at vi var i lag. Etter den drømmen skiftet eg heeelt mening om han! eg har egentleg likt han hele tiden, men trur det var pga populæriteten eg latet som eg ikkje likte han..

Skrevet av: Anna
01.sep.2010 22:11

ening . så og si alle guttene (og mange jenter) " hater " han.. men musikken hans er jo ganske bra, og han gjør ikke noe galt ! så hvorfor skal nesten alle hate han ? skjønner ikke :)

Skrevet av: Sølvi Nicolaysen
01.sep.2010 22:12

Liker han ikke, men har egentlig ikke noe imot han. De som liker han, får bare gjøre det! For og ta ett eksempel. Det samme gjelder jo nesten med Alexander Rybak også . Dritt mange som hater han, for mange rare grunner. Hvorfor det egentlig? Han har ikke gjort noen ting, bare laget en låt, han vant med!! Han er jo seg selv. Haha, som jeg syns var litt morsomt, som han sa. "Trur det er inn, og ikke like Alexander Rybak!" Det samme, er det kansje med Bieber også? At det er liksom inn, og ikke like han!! Bare tragiske greier. Han driver med musikk noen liker, og andre ikke liker. No big deal! Bare og la være og lese om han, eller høre på han det!

Men det er vel bare at folk er sjalu på populæriteten, og kunne ønske det var de som var så store! Og ble så berømt, av og drive med musikk...

Skrevet av: Karoline♥
01.sep.2010 22:17

Enig med deg der!

Han har en fin stemme, det vet jeg at alle innerts inne kan inrømme. De fleste guttene liker han jo ikke.. tror kansje det er fordi de syntes han er homo.. Men hvorfor hate musikken hans pga utsende!? Tragisk.. -.-

Skrevet av: Marie
01.sep.2010 22:37

helt enig :)

elsker han værdens fineste sanger i 16 årene !! love justin drew bieber <3

Skrevet av: Maria kristin
01.sep.2010 22:54

hatt en natt med han jeg :P

Skrevet av: Annette Johannessen
01.sep.2010 23:20

Når ein er så ung og kjem inn i bransjen så blir det jo selvfølgelig drittsnakking om fyren. Eg sjølv lika ikkje musikken hans og heller ikkje så spesielt glad i stemma. Men han har jo eit talent såklart! Men han blir for sukkersøt for min smak.

Skrevet av: Ellevill musikk
01.sep.2010 23:39

Er ingen noen stor fan, men liker noen av sangene hans. Jeg tror folk rakker ned på han fordi de er en smule sjalu. Det er greit at man ikke liker musikken hans, men hva har musikken med hans personlighet å gjøre? Man kan ikke gå rundt å hate noen man ikke kjenner! Folk må ta seg sammen...

Skrevet av: En melodi - Musikkbloggen
02.sep.2010 01:06

Han er en ung gutt og man må jo la han få lov til å være det. Dette syns jeg de som arbeider rundt han er flikne til å ta hensyn til. Og i grunnen liker jeg han.

Jeg hørte en gang på en av sangen hans og da ble resultatet dette diktet:

JUSTIN BIEBER

Justin Bieber heter han

Jeg hørte han synge en sang

Han er jo bare en fjortis

Så det er lenge til hans sortis

*

Sangen den hang seg fast

Surret i mitt hode det ble en last

You smile I smile synger han

Du smiler jeg smiler det går ikke an

*

Sangen vil meg helt sprø gjøre

Hvor vil denne galskapen meg føre

Sangen gir meg ikke fred

Den leder tankene av sted

*

Hva er det jeg kan gjøre

For å slippe den i tankene å høre

Den forstyrrer alt jeg tar meg til

Jeg kan ikke si jeg slik ha det vil

*

I min desperasjon jeg går

Og mitt stereoanlegg på slår

Spiller all musikken jeg har

For å finne en tanke klar

*

Jeg lytter til en gammel slager

Og en stund jeg glemmer mine plager

Men så igjen er sangen her

You smile I smile en sann plage er

Skrevet av: Tore L. Gabrielsen
02.sep.2010 01:32

Altså. Sorry men jeg misliker stemmen hans xD den skal være så myyyyk og luftig og snill og søt, men jeg liker den ikke. Han høres ut som et lite barn. Han skal jo helst høres ut som en ungdom? Hehehe.

Og hvor gammel er han? 16? i musikkvideoene leker han deilig og tror han kan få alle damer på jorda. Han leker 24 år gammel, han leker de andre kjendisene som har alderen i boks. Det er LITT feil å se på, akkurat som Miley leker Britney Spears. Det er bare helt feil. Kunne ønske de kunne bare akseptere alderen de er i og ikke late som om de var 24 og WORLD FAMOUS PIMPS/SLUTS. lol.

Ellers lager han kule sanger, men det er jo ikke han som lager dem. Han bare skriver sin del av sangene, mens Usher og alle de andre produserer sangene. SÅÅÅÅ in the end har ikke Beiber gjort så mye. Han hadde bare flaks med den stygge stemmen sin.

Haha :DDD

Skrevet av: Little Miss Anderson
02.sep.2010 09:00

Fordi folk er misunnelig og kommer aldri til og oppnå samme suksess? Å for han hjelper det desverre ikke at han er utrolig søt :P

Jeg har heller aldri skjønt greia med å hate han, men jeg bryr meg ikke så særlig. Jeg syns han har et bra låter, å det er det som teller.

Mamma // 23

høhø

Skrevet av: Ragnhild
02.sep.2010 10:15

Bra sagt =) Syntes han er flink jeg !

Skrevet av: Thea - Musikkbloggen + litt annet <3 Enjoy
02.sep.2010 14:52

bra skrevet! :)

jeg skjønner heller ikke hvorfor folk 'missliker' han..

somsagt, hva har han gjort galt?

btw, kul blogg :)

Skrevet av: sheiscrazy
02.sep.2010 15:14

Trenger ikke bare være misunnelse for at man ikke liker en person. For meg virker han pr-kåt, ikke synger han fint heller, og han ser ut som en 12-åring.

Skrevet av: Hege
02.sep.2010 15:16

Ingen liker veslevoksenhet og kjendisnykker (i alle fall ikke når nykkene er der fra starten av). Jeg skjønner ikke helt at noen kan "stille spørsmål" ved hvorfor folk IKKE liker ham, selv om jeg mener folk må ha like mye lov til å like ham. Hadde det vært broren min som "oppførte" seg slik hadde jeg mislikt ham like mye...

Skrevet av: BareIH
03.sep.2010 15:15

Nja .. tror det er fordi han har disneychannel-sveis at han blir såpass mobbet. Neida, jeg liker han ikke fordi han virker så utrolig overlegen ut fra intervjuer ol. Hadde jeg hatt sjansen på en konsert hadde jeg lett kastet en vannflaske i hodet hans jeg óg.

Skrevet av: dåsen
05.sep.2010 22:44


Toppbilde boks 1
  Bilde i boks 1
  Kontakt sk.bech@live.no
  om det er noe spørsmål :)
Bunnbilde boks 1

Toppbilde boks 2
  Bilde 1 i boks 2
Bunnbilde boks 2

Toppbilde boks 3 Bunnbilde boks 3

Toppbilde boks 4 Bunnbilde boks 4

Toppbilde boks 7
  Bilde i boks 7
  Designet er laget av
  siljelien.blogg.no
Bunnbilde boks 7